Uw rioolproblemen snel opgelost

Voor elk rioolprobleem is een oplossing te vinden. Of u nou een verstopt riool heeft of een riool dat vervangen moet worden, u wordt altijd geholpen. Wij doen onder andere:

Rioolontstopping
Vervangen riool
Renovatie riool

Kunt u hulp gebruiken met rioolwerken? Neem dan nu contact op.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Vervanging riool

Bent u aan het verbouwen en heeft u een nieuwe riolering nodig? Of heeft u last van rioollucht door een verstopping? Schakel dan een deskundige partner in voor het vervangen van de oude en verstopte rioleringen. Een goed werkend riool begint bij een deskundige aanleg. Dat kan gaan om:

  • Het vervangen van een buitenriolering
  • Het aanleggen van een compleet nieuwe binnen riolering

 

Het vervangen van het riool is een klus waarbij vakmanschap een vereiste is. Met jarenlange ervaring en professioneel gereedschap zorgen wij voor een waterdicht en reukloos resultaat.

Uw rioolproblemen snel opgelost

Verstopping van het riool kan vele oorzaken hebben en ontstaat niet zomaar. Vaak ontstaan verstoppingen door materiaal dat niet in een afvoer of riool thuis hoort. Bij de afvoer kunt u denken aan vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes en verkeerd toiletpapier. Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn.

De meeste rioolverstoppingen zijn te verhelpen door middel van hoge waterdruk reiniging of mechanische reiniging. Hoge waterdruk reinigen vindt vooral buitenshuis plaats. Wanneer het riool buiten verstopt is, wordt de afvoer opgegraven en wordt al het los gefreesde vuil onder hoge druk de grondleiding uitgespoten. Mechanisch reinigen bij een verstopt riool vindt vooral binnenshuis plaats. Afvoersystemen van bijvoorbeeld toilet, keuken en badkamer worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst