Het ontstoppingsbedrijf in Goirle

Op zoek naar een betrouwbaar en deskundig ontstoppingsbedrijf in Goirle? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken zeker goed. Als bedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak helpen wij u graag bij het oplossen van uw rioolproblemen. Rioolproblemen en vooral verstoppingen kunnen verschillende oorzaken hebben. Daarom is het erg belangrijk om goed in kaart te brengen wat de oorzaak is van de verstopping. Als hét ontstoppingsbedrijf in Goirle staan wij voor u klaar om dit te onderzoeken en op te lossen.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Oorzaken van een verstopping

Een verstopping in het riool ontstaat vaak doordat er materiaal in zit dat er niet thuishoort. Dit geldt voor verstoppingen in zowel de afvoer als het riool. Verstoppingen in de afvoer worden bijvoorbeeld veroorzaakt door vet, haren, etensresten, zeepresten en lichaamsvet. Bij verstoppingen in het riool gaat het vaak om het gebruik en doorspoelen van verkeerd wc-papier of vochtige doekjes. Deze zijn vaak te dik of stroef waardoor ze niet goed doorspoelen. Een groter probleem is soms zelfs dat het riool is verzakt of dat er een breuk in zit. Als ontstoppingsbedrijf in Goirle hebben wij diverse manieren om deze problemen op te lossen. Bij een verstopping binnen in uw huis werken we vaak met een mechanische reiniging. Hierbij maken we gebruik van een speciale kleine ontstoppingsmachine. Bij verstoppingen buitenshuis voeren we een hoge waterdrukreiniging uit. Dankzij onze VCA-certificering zijn we in staat om zowel binnenshuis als buitenshuis veiligheid en kwaliteit te garanderen bij onze werkzaamheden. Dit maakt ons hét ontstoppingsbedrijf in Goirle.

Ontstoppingsbedrijf Goirle buitenhuis

Meer dan ontstoppingsbedrijf Goirle

Om te voorkomen dat u een ontstoppingsbedrijf in Goirle nodig heeft, is het zaak om uw riool goed te onderhouden. Bij Van Dijk Rioleringswerken bieden wij daarom onderhoudscontracten aan voor uw riool. Aan het begin van een verstopping merkt men vaak weinig van de problemen. Echter, hoe langer het duurt, hoe erger de problemen worden. Bij Van Dijk Rioleringswerken werken we met technische hulpmiddelen om zo snel mogelijk de problemen in uw riool te achterhalen. Door namelijk tijdig in te grijpen kunnen we veel meer schade voorkomen. Daarnaast controleren en reinigen we één keer per jaar uw afvoerleidingen. Hierbij streven we ernaar om alles optimaal te laten functioneren en te zorgen voor een langere levensduur van uw leidingen. Als laatste bent u bij een onderhoudscontract ook voorzien van onze 24-uur spoedservice. Als ontstoppingsbedrijf in Goirle staan we dan dus altijd voor u klaar!

Contact ontstoppingsbedrijf Goirle

Ervaart u verstoppingen in uw riool of afvoer? Neem dan contact op met Van Dijk Rioleringswerken als hét ontstoppingsbedrijf in Goirle, dan helpen wij u graag verder. Heeft u vragen over een van onze andere diensten? Plan dan gerust een afspraak in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden