Uw verstoppingsproblemen snel opgelost

Heeft u last van een verstopping? Dan kunt u wel een ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk gebruiken! Van Dijk Rioleringswerken is als rioolbedrijf met 25 jaar ervaring in het vak hét ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk en helpt ook u graag bij het oplossen van uw verstopping. Een verstopping kan diverse oorzaken hebben en kan uit het niets ontstaan. Het is daarom belangrijk om goed te onderzoeken en in kaart te brengen wat de verstopping heeft veroorzaakt en hoe deze het beste verholpen kan worden. Bij Van Dijk Rioleringswerken hebben we zo goed als alles al eens voorbij zien komen en gaan we ook graag voor u aan de slag.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Oorzaken van een verstopping

Verstoppingen in het riool of de afvoer kunnen diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaken zijn echter het gebruik en doorspoelen van verkeerde materialen. Bij het riool kunt u hierbij denken aan vochtige doekjes of verkeerd toiletpapier. Dit materiaal is vaak te dik, waardoor het niet goed doorspoelt. Bij een verstopping in de afvoer gaat het vaak om materialen als zeepresten, etensresten, vet, haren of lichaamsvet. Als ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk hebben we verschillende manieren om verstoppingen te verhelpen. Bij een verstopping buitenshuis werken wij vaak met een hogedrukreiniging en bij een verstopping binnen in uw huis kiezen we voor een mechanische reiniging. Hierbij maken we gebruik van een speciale kleine ontstoppingsmachine. Wat de oorzaak ook is van uw verstopping, als hét ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk gaan wij graag voor u aan de slag om het probleem te verhelpen.

Ontstoppingsbedrijf Oisterwijk aan het werken buitenshuis

Meer dan ontstoppingsbedrijf Oisterwijk

Bij Van Dijk Rioleringswerken hechten we als ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk ook veel waarde aan het voorkomen van verstoppingen. Om deze rieden bieden wij ook periodiek onderhoud aan. Het regelmatig en preventief onderhouden van uw riool kan namelijk op termijn veel kosten en schade besparen. Bij een onderhoudscontract controleren en inspecteren we ook eenmaal per jaar uw gehele riool. Hierdoor zijn we in staat om tijdig problemen of schade te herkennen en te verhelpen. Schade in het riool kan namelijk in het begin onopgemerkt blijven, maar hoe langer het voortduurt, hoe erger de schade kan worden. Als ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk investeren wij daarom veel tijd in het voorkomen van verstoppingen.

Ontstoppingsbedrijf Oisterwijk werkzaam binnen een woning

Contact Ontstoppingsbedrijf Oisterwijk

Heeft u last van een verstopping en bent u woonachtig in Oisterwijk of omgeving? Dan kunt u wel een ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk gebruiken! Neem direct contact met ons op, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals periodiek onderhoud of een rioolinspectie? Plan dan gerust eens een afspraak in met ons, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met u.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden