Uw verstoppingsproblemen snel opgelost

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Tilburg? Dan bent u bij Van Dijk Rioleringswerken aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij hét ontstoppingsbedrijf in Tilburg. Een verstopping kan veel verschillende oorzaken hebben en ontstaat niet uit het niets. Het is daarom belangrijk om goed in kaart te brengen wat de oorzaak is van de verstopping om daarna met de juiste oplossing te komen. Bij Van Dijk Rioleringswerken staat er een heel team klaar om uw problemen op te lossen.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Oorzaken verstopping

Verstoppingen in het riool ontstaan vaak door materiaal dat niet in een afvoer of riool thuishoort. In het geval van de afvoer kunt u hierbij denken aan zeepresten, haren, vet, lichaamsvet of etensresten. Bij een verstopping in het riool komt het vaak door het gebruik van vochtige doekjes of verkeerd toiletpapier. Soms is de oorzaak zelfs een groter probleem, dan gaat het namelijk om een breuk in, of de verzakking van, het riool. Als ontstoppingsbedrijf in Tilburg hebben we diverse manieren om verstoppingen te verhelpen. Bij een verstopping buitenshuis werken we vaak met een hoge waterdrukreiniging. Gaat het om een verstopping binnen in het huis, dan werken we vaak met een mechanische reiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale ontstoppingsmachine. Bij Van Dijk Rioleringswerken zijn we VCA-gecertificeerd, hierdoor bent u bij ons als ontstoppingsbedrijf in Tilburg gegarandeerd van veiligheid en deskundigheid.

Ontstoppingsbedrijf Tilburg aan het werk

Meer dan ontstoppingsbedrijf Tilburg

Veel verstoppingen in een riool of afvoer kunnen worden voorkomen door regelmatig en preventief onderhoud. Men merkt in het begin vaak weinig van een verstopping, maar hoe langer de verstopping aanhoudt, hoe erger het probleem kan worden. Hierom biedt Van Dijk als ontstoppingsbedrijf in Tilburg ook onderhoudsdiensten aan. Aan de hand van technische hulpmiddelen en deskundige medewerkers is rioolonderhoud een eenvoudig en snel klusje dat u op termijn veel problemen kan besparen. Daarnaast controleren en reinigen we één keer per jaar uw afvoerleidingen. Hierbij streven we ernaar om alles optimaal te laten functioneren en te zorgen voor een langere levensduur van uw leidingen. Bij een onderhoudscontract bent u ook voorzien van onze 24-uur spoedservice. Als ontstoppingsbedrijf in Tilburg staan we dan dus altijd voor u klaar!

Ontstoppingsbedrijf Tilburg aan het werk buitenshuis 2

Contact ontstoppingsbedrijf Tilburg

Heeft u last van een verstopping en kunt u wel een ontstoppingsbedrijf in Tilburg gebruiken? Neem dan direct contact met ons op, dan verhelpen wij graag uw problemen. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals rioolinspectie of periodiek onderhoud? Plan dan gerust een afspraak in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden!

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden