Het rioolbedrijf in Goirle en omgeving

Op zoek naar een ervaren rioolbedrijf in Goirle of omgeving? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken zeker goed. Als rioolbedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring weten wij alles over rioleringswerken en helpen we ook u graag verder met al uw rioolproblemen. Wij zijn VCA-gecertificeerd, waardoor we bij al onze werkzaamheden kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Daarnaast houden we bij onze werkzaamheden rekening met het milieu en proberen we overlast zoveel mogelijk te beperken. Dit maakt ons hét rioolbedrijf in Goirle.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Rioleringswerken van rioolbedrijf Goirle

Elk rioolprobleem heeft een andere oorzaak en elke oorzaak vraagt om andere oplossingen. Als rioolbedrijf in Goirle hebben wij in onze 25 jaar al veel voorbij zien komen en weten wij in bijna elk geval wel wat te doen. Of het nu gaat om het ontstoppen van een riool, de renovatie van het riool of zelfs het vervangen van het riool, wij zijn de partij. Heeft u bijvoorbeeld schade aan het riool, waardoor u last heeft van stankoverlast? Dan kunt u ervoor kiezen om uw riool te laten repareren en renoveren door Van Dijk Rioleringswerken. Hierbij komt een aantal voordelen kijken, namelijk:

  • Reparatie binnen een dag
  • Weinig tot geen overlast
  • Minder kosten dan vervanging van uw riool
  • Langere levensduur van uw riool

Genoeg redenen dus om te kiezen voor ons al uw rioolbedrijf in Goirle.

Rioolbedrijf Goirle binnen in huis

Inspecties en onderhoud

Als rioolbedrijf in Goirle doen we bij Van Dijk ook veel op het gebied van onderhoud en inspecties. Het goed onderhouden en monitoren van uw riool en afvoersystemen kan namelijk op termijn veel ellende en schade besparen. Bij Van Dijk werken we daarom met drie soorten inspecties: camera-inspecties, rookinspecties en het traceren van leidingen. Bij een camera-inspectie gaan we met uiterst moderne camera-apparatuur door uw riool en leidingen heen. Bij een rookinspectie vullen we uw leidingen met rook om te ontdekken waar de scheurtjes of barsten zitten en bij het traceren van uw leidingen brengen we in kaart waar de leidingen van uw riool precies zitten. Voor alle werkzaamheden die te maken hebben met uw riool of afvoer, zit u bij ons als rioolbedrijf in Goirle dus goed.

Rioolbedrijf Goirle buitenhuis

Contact rioolbedrijf Goirle

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, deskundig en ervaren rioolbedrijf in Goirle? Neem dan contact met ons op, dan worden wij graag uw partner. Heeft u vragen of wilt u meer weten over al onze diensten? Plan dan eens een afspraak in, dan bespreken we alles graag in persoon.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden