Het rioolbedrijf in Moergestel en omgeving

Op zoek naar een ervaren en deskundig rioolbedrijf in Moergestel? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken zeker goed. Als rioolbedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak, zijn wij de partij om u verder te helpen bij het oplossen van al uw rioolproblemen. Wij zijn VCA-gecertificeerd, waardoor we kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen bij al onze werkzaamheden. Daarnaast werken we op een duurzame wijze waarbij we rekening houden met mens en milieu. Voor alle werkzaamheden aan uw riool zoals onderhoud, inspecties en reparaties bent u bij Van Dijk, als hét rioolbedrijf in Moergestel, dus aan het juiste adres.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Rioleringswerken door rioolbedrijf Moergestel

Elk rioolprobleem kan een andere oorzaak hebben en vragen om een andere oplossing. Als hét rioolbedrijf in Moergestel hebben wij in onze 25 jaar zo goed als alles wel eens voorbij zien komen. Hierdoor weten wij altijd wat te doen. Zo kan een riool simpelweg verstopt zijn, maar is het ook mogelijk dat er scheurtjes in uw riool zitten. Deze scheurtjes leiden vaak tot stankoverlast, doordat er een rioollucht door naar buitenkomt. In dit geval kunt u ervoor kiezen om uw riool te laten renoveren en repareren. Als u dit laat doen door Van Dijk Rioleringswerken brengt dit een aantal voordelen met zich mee:

  • Reparatie binnen een dag
  • Minder kosten dan complete vervanging van uw riool
  • Verlenging van de levensduur van uw riool
  • Weinig tot geen overlast van de werkzaamheden

Genoeg redenen dus om te kiezen voor Van Dijk Rioleringswerken als uw rioolbedrijf in Moergestel!

Rioolbedrijf Moergestel aan het werken buitenshuis

Onderhoud en inspecties

Als rioolbedrijf in Moergestel hechten we veel waarde aan het voorkomen van schade of problemen bij uw riool. Daarom bieden wij onderhoudscontracten aan. Door te starten met regelmatig en preventief onderhoud aan uw riool kunnen we tijdig problemen constateren en oplossen. Dit kan u op termijn veel schade en kosten besparen. Naast onderhoud zijn voeren wij ook om rioolinspecties uit. Het kan namelijk voorkomen dat u het vermoeden heeft dat er schade is aan uw riool, maar dat u niet weet hoe of wat. In dit geval zullen wij starten met een camera- of rookinspectie. Bij een camera-inspectie gaan we met uiterst moderne camera-apparatuur door uw riool en leidingen heen. Hierdoor krijgen we in beeld waar de problemen zitten en hoe erg ze zijn. Bij een rookinspectie vullen we met behulp van een rookgenerator het rioolstelsel met (natuurvriendelijke) rook. Deze rook zal vervolgens door de kleinste kieren of scheurtjes naar buiten komen. Op deze manier kunnen we in kaart brengen waar de schade zit en deze repareren. Voor preventief onderhoud en grondige inspecties van uw riool zit u bij ons, als hét rioolbedrijf in Moergestel, dus zeker goed.

Rioolbedrijf Moergestel werkzaam binnen een woning

Contact rioolbedrijf Tilburg

Heeft u schade aan uw riool en kunt u wel hulp gebruiken van een rioolbedrijf in Moergestel? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Heeft u interesse in een van onze andere diensten zoals rioolinspecties of -onderhoud? Plan dan gerust een afspraak in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden met u!

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden