Uw rioolproblemen snel opgelost

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar rioolbedrijf in Oisterwijk of omgeving? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken zeker goed. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij hét rioolbedrijf in Oisterwijk. Bij Van Dijk Rioleringswerken zijn we VCA-gecertificeerd, waardoor we veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen bij onze werkzaamheden. Daarnaast houden we rekening met het milieu en werken we op een duurzame manier. Voor alles over uw riool, zoals rioolinspecties, rioleringswerken en rioolonderhoud, zit u bij ons dus goed.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Rioolinspecties door Van Dijk

Wanneer u het vermoeden heeft dat er iets mis is met uw riool, wilt u natuurlijk precies weten wat er aan de hand is. Om dit te achterhalen, voeren wij als rioolbedrijf in Oisterwijk verschillende rioolinspecties uit. Hierbij kunt u denken aan een camera-inspectie, leidingen traceren en een rookinspectie. Bij een camera-inspectie gaan we met uiterst moderne camera-apparatuur door uw riool en leidingen heen. Hierdoor kunnen we eenvoudig en snel het probleem in uw riool ontdekken. Bij het traceren van uw leidingen onderzoeken we waar de leidingen van uw riool precies lopen. Vaak zitten deze namelijk buitenshuis en weet men niet precies waar de leidingen in de grond zitten. Door zenders in uw riool te plaatsen, kunnen we dit snel achterhalen. Als laatste voeren we ook rookinspecties uit. Stankoverlast van uw riool is een vervelend en storend probleem en kan ook erg ongezond zijn door het inademen van schadelijke rioolgassen. Om te ontdekken waar de stank vandaan komt en dus waar de scheurtjes of barstjes in uw leidingen zitten, vullen we uw leidingen met milieuvriendelijke rook. De rook zal dan door de kleinste kieren of scheurtjes naar buiten komen (waar de stank dit ook doet). Voor rioolinspecties bent u bij Van Dijk Rioleringswerken, als hét rioolbedrijf in Oisterwijk, dus aan het juiste adres.

Rioolbedrijf Oisterwijk binnenriolering

Rioleringswerken door rioolbedrijf Oisterwijk

Voor alle vormen van rioleringswerken zit u bij Van Dijk als rioolbedrijf in Oisterwijk goed. Voor elk rioolprobleem is namelijk wel een oplossing te vinden. Of het nou gaat om een riool dat vervangen dient te worden of enkel een verstopping, wij helpen u graag verder. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervangen van uw buitenriolering, maar ook voor het aanleggen van een compleet nieuwe binnenriolering. Het vervangen en aanleggen van riolering is een specialistische klus en vraagt om vakmanschap, want een goed functionerende riolering begint bij de juiste aanleg. Als u ervoor kiest om door ons uw riool te laten aanleggen of vervangen, is het ook mogelijk om direct een onderhoudscontract te starten. Een voordeel van een onderhoudscontract is dat het de kans op een verstopping of probleem in uw riool enorm verkleint. Veel storingen in afvoersystemen en pompen zijn namelijk te voorkomen door regelmatig en preventief onderhoud. Voor het vervangen, aanleggen en onderhouden van uw riool zit u bij ons als rioolbedrijf in Oisterwijk op de juiste plek.

Rioolbedrijf Oisterwijk aan het werk

Contact rioolbedrijf Oisterwijk

Wilt u geholpen worden door een betrouwbaar, ervaren en deskundig rioolbedrijf in Oisterwijk? Neem dan eens contact of op bel naar 0623979071, dan helpen we u graag verder. Liever in het echt alle mogelijkheden bespreken? Plan dan snel een afspraak in, dan zien we u graag in persoon.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden