Het rioolbedrijf in Tilburg en omgeving

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar rioolbedrijf in Tilburg? Stop dan met zoeken, want bij Van Dijk Rioleringswerken bent u aan het juiste adres. Als rioolbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij alles over het riool en helpen we ook u graag bij het oplossen van uw rioolproblemen. Dankzij onze VCA-certificering kunnen wij bij al onze werkzaamheden veiligheid en kwaliteit garanderen. Daarnaast werken wij ook op een duurzame wijze waarbij we rekening houden met het milieu. Al deze dingen samen maken ons hét rioolbedrijf in Tilburg en omgeving.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Onderhoud en inspecties

Bij Van Dijk Rioleringswerken leggen we als rioolbedrijf in Tilburg veel focus op het voorkomen van rioolproblemen. Door te starten met regelmatig en preventief onderhoud van uw riool en afvoer, verkleint u de kans op bijvoorbeeld verstoppingen en zorgt u ervoor dat uw riool optimaal blijft functioneren. Onze onderhoudscontracten zijn hier dan ook op gericht. Bij een onderhoudscontract controleren en inspecteren wij eenmaal per jaar uw afvoer. Hierdoor kunnen we in een vroeg stadium problemen herkennen en oplossen. Dit kan u op termijn veel schade en onnodige kosten besparen. Bij Van Dijk Rioleringswerken hebben we drie soorten rioolinspecties: camera-inspectie, rookinspectie en het traceren van de leidingen. Bij een camera-inspectie gaan we met uiterst moderne camera-apparatuur door uw riool en leidingen heen. Bij een rookinspectie vullen we uw leidingen met rook om te ontdekken waar de scheurtjes of barsten zitten en bij het traceren van uw leidingen brengen we in kaart waar de leidingen van uw riool precies zitten. Voor alle werkzaamheden gericht op uw riool of afvoer zit u bij Van Dijk Rioleringswerken, als hét rioolbedrijf in Tilburg, dus goed.

Rioolbedrijf Tilburg binnen in huis

Rioleringswerken van rioolbedrijf Tilburg

Problemen in uw riool kunnen veel verschillende oorzaken hebben. Zo kan het gaan om een verstopping door het gebruik van verkeerde materialen, maar kan het ook zijn dat uw riool is verzakt of scheurtjes bevat. Als rioolbedrijf in Tilburg hebben wij bijna alles al voorbij zien komen en weten wij vaak precies wat te doen. Heeft u bijvoorbeeld schade aan uw riool die stankoverlast veroorzaakt? Dan is het door Van Dijk Rioleringswerken laten renoveren van uw riool een goede optie. Als rioolbedrijf in Tilburg bieden wij namelijk een aantal voordelen:

Rioolbedrijf Tilburg Buitenshuis

Contact rioolbedrijf Tilburg

Bent u op zoek naar een rioolbedrijf in Tilburg of omgeving? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Wilt u meer weten over onze diensten en alle mogelijkheden? Plan dan eens een afspraak met ons in, dan bespreken we graag alles met u.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden