Het rioolbedrijf in Goirle en omgeving

Heeft u last van een verstopping in Goirle en kunt u wel een deskundig bedrijf gebruiken voor de ontstopping? Dan bent u bij Van Dijk Rioleringswerken aan het juiste adres voor een rioolontstopping in Goirle! Een verstopping in het riool of de afvoer kan veel verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende is het gebruik en doorspoelen van verkeerd materiaal. Soms kan het echter ook zo zijn dat er scheurtjes in het riool zetten of dat deze zelfs verzakt is. Het is daarom belangrijk om altijd de oorzaak van het probleem te achterhalen, voordat er wordt begonnen aan de rioolontstopping in Goirle.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Verstopping in het riool of afvoer

Een verstopping in het riool of in de afvoer kan diverse oorzaken hebben. De meest voorkomende reden dat er rioolontstoppingen in Goirle gedaan moeten worden, is door het gebruik en doorspoelen van verkeerd materiaal. Bij een afvoer kunt u hierbij denken aan materialen zoals etensresten, lichaamsvet, zeepresten, vet of haren. Bij een verstopping in het riool komt het vaak door verkeerd toiletpapier of vochtige doekjes. Het uitvoeren van een rioolontstopping in Goirle kan op diverse manieren. Zit de verstopping binnen in uw huis? Dan maken we gebruik van een mechanische reiniging, hiervoor gebruiken we een speciale kleine ontstoppingsmachine. Zit de verstopping buiten het huis? Dan voeren we een hogedrukreiniging uit.

Rioolontstopping Goirle werkzaam binnen een woning

Meer dan rioolontstopping Goirle

Bij Van Dijk Rioleringswerken vinden we het ook belangrijk om te voorkomen dat u ooit een rioolontstopping in Goirle nodig heeft. Hierom bieden wij ook periodiek onderhoud aan voor uw riool en leidingen. Door regelmatig en preventief uw riool te controleren en inspecteren, zijn we in staat om tijdig problemen te herkennen en verhelpen. Hiermee kunnen we op termijn veel schade en kosten besparen en zorgen we ervoor dat uw riool een langere levensduur krijgt. Andere belangrijke voordelen van onze onderhoudscontracten zijn een jaarlijkse inspectie en onze 24-uursspoedservice. Hiermee kunt u ons op elk moment van de dag bereiken en staan we altijd klaar om voor u aan de slag te gaan. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Van Dijk Rioleringswerken voor de rioolontstopping in Goirle.

Rioolontstopping Goirle aan het werken buitenshuis

Contact rioolontstopping Goirle

Heeft u een rioolontstopping in Goirle nodig? Neem dan direct contact met ons op, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals een rioolinspectie of periodiek onderhoud? Plan dan gerust eens een afspraak in, dan bespreken wij graag alle mogelijkheden met u.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden