Uw rioolontstopping snel opgelost

Bent u op zoek naar een deskundige partij voor een rioolontstopping in Moergestel? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken goed. Met dank aan meer dan 25 jaar ervaring in het ontstoppen van rioleringen, leidingen en afvoeren zijn wij de partij om u verder te helpen. Een verstopping van het riool kan veel verschillende oorzaken hebben. De voornaamste reden is dat er vaak materiaal in het riool of in de afvoer zit wat er niet thuishoort. Het kan echter ook gaan om een breuk in de riolering of zelfs een verzakking van de riolering. Om tot de juiste oplossing te komen, is het belangrijk om eerst de oorzaak goed in kaart te brengen. Bij een rioolverstopping in Moergestel helpen wij u graag verder.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Verkeerde materialen

De voornaamste reden dat er rioolontstoppingen in Moergestel gedaan moeten worden, is door materialen die niet in de afvoer of het riool thuishoren. Materialen die we vaak aantreffen bij verstoppingen in het riool, zijn vochtige doekjes en verkeerd toiletpapier. Deze zijn dan bijvoorbeeld te dik of spoelen niet goed door, waardoor er verstoppingen ontstaan. Bij verstoppingen in de afvoer gaat het vaak om materialen als etensresten, lichaamsvet, zeepresten, vet of haren. Bij Van Dijk Rioleringswerken hebben we verschillende manieren om een rioolontstopping in Moergestel te uit te voeren. Zit de verstopping binnenin een huis? Dan werken we vaak met een mechanische reiniging. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale ontstoppingsmachine. Zit de verstopping buitenshuis? Dan kiezen we vaak voor een hogedrukreiniging.

Rioolontstopping Moergestel aan het werk

Rioolontstopping in Moergestel voorkomen

De beste manier om een rioolverstopping te voorkomen, is door regelmatig en preventief onderhoud. Door te kiezen voor een onderhoudscontact, voorkomt u dat u ooit een rioolontstopping in Moergestel nodig hebt. Bij Van Dijk Rioleringswerken doen wij voor klanten met een onderhoudscontract jaarlijks een rioolinspectie. Hierbij controleren en reinigen we de afvoerleidingen en zorgen we ervoor dat uw riool en afvoer optimaal functioneren. Daarnaast bent u bij een onderhoudscontract ook voorzien van 24-uursspoedservice in het geval van problemen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor Van Dijk Rioleringswerken voor een rioolontstopping in Moergestel.

Rioolontstopping Moergestel aan het werk buitenshuis 2

Contact rioolontstopping Moergestel

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat u helpt met een rioolontstopping in Moergestel? Neem dan contact op met Van Dijk Rioleringswerken, dan verhelpen wij de verstopping graag voor u. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals een rioolinspectie of een onderhoudscontact? Plan dan eens een afspraak met ons in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden