Uw rioolproblemen snel opgelost

Voor elk rioolprobleem is een oplossing te vinden. Of u nou een verstopt riool heeft of een riool dat vervangen moet worden, u wordt altijd geholpen. Wij doen onder andere:

 • Rioolontstopping
 • Vervangen riool
 • Renovatie riool

Kunt u hulp gebruiken met rioolwerken? Neem dan nu contact op.

Rioolontstopping

Verstopping van het riool kan vele oorzaken hebben en ontstaat niet zomaar. Vaak ontstaan verstoppingen door materiaal dat niet in een afvoer of riool thuis hoort. Bij de afvoer kunt u denken aan vet, etensresten, zeepresten, haren en lichaamsvet. Bij een rioolverstopping zijn de veroorzakers vaak vochtige doekjes en verkeerd toiletpapier. Helaas kan ook een breuk of verzakking van de riolering de oorzaak van een verstopping zijn.

De meeste rioolverstoppingen zijn te verhelpen door middel van hoge waterdruk reiniging of mechanische reiniging. Hoge waterdruk reinigen vindt vooral buitenshuis plaats. Wanneer het riool buiten verstopt is, wordt de afvoer opgegraven en wordt al het los gefreesde vuil onder hoge druk de grondleiding uitgespoten. Mechanisch reinigen bij een verstopt riool vindt vooral binnenshuis plaats. Afvoersystemen van bijvoorbeeld toilet, keuken en badkamer worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine.

Vervanging riool

Bent u aan het verbouwen en heeft u een nieuwe riolering nodig? Of heeft u last van rioollucht door een verstopping? Schakel dan een deskundige partner in voor het vervangen van de oude en verstopte rioleringen. Een goed werkend riool begint bij een deskundige aanleg. Dat kan gaan om:

 • Het vervangen van een buitenriolering
 • Het aanleggen van een compleet nieuwe binnen riolering

Het vervangen van het riool is een klus waarbij vakmanschap een vereiste is. Met jarenlange ervaring en professioneel gereedschap zorgen wij voor een waterdicht en reukloos resultaat.

Renovatie riool

Als uw riolering beschadigd is, is het niet altijd noodzakelijk om deze te vervangen. Het is ook mogelijk om de beschadiging van binnenuit te repareren. Deze renovatie heeft veel voordelen:

 • Reparatie binnen één dag
 • Weinig overlast
 • Minder kosten
 • Verlengt de levensduur

Welke reparatiemethode er gebruikt kan worden is afhankelijk van het schadebeeld. Doordat wij diverse methoden hanteren voor een plaatselijke reparatie, kunnen wij u adviseren wat het best toepasbaar is en het meest optimale resultaat voor uw situatie geeft.

Ernstigere schades in de leidingen kunnen ook met minimale graafwerkzaamheden eenvoudig en snel hersteld worden. Niet de hele riolering hoeft bloot gelegd te worden om deze te repareren.

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

  * verplichte velden