Al 25 jaar het ontstoppingsbedrijf in Moergestel

Heeft u last van een verstopping en kunt u wel een ontstoppingsbedrijf in Moergestel gebruiken? Dan zit u bij Van Dijk Rioleringswerken zeker goed. Als rioleringsbedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in het vak zijn wij de partij om voor u een rioolontstopping in Moergestel uit te voeren. Of het nou gaat om een verstopping in het huis of buitenshuis, wij weten er wel raad mee. Soms ervaart u riool problemen doordat uw riool verzakt is of doordat er scheurtjes in zitten. Bij Van Dijk Rioleringswerken staat er ook dan een team klaar om uw problemen op te lossen.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Hoe ontstaat een verstopping?

Verstoppingen in het riool kunnen veel verschillende oorzaken hebben. De grootste oorzaak waardoor er echter vraag is aan een ontstoppingsbedrijf in Moergestel, is door het gebruik van verkeerde materialen. In het geval van het riool kunt u hierbij denken aan het doorspoelen van ongeschikt wc-papier of vochtige doekjes. Deze blijven dan steken in het riool, waardoor het doorspoelen niet meer soepel verloopt. In het geval van een afvoer gaat het vaak om materialen zoals lichaamsvet, etensresten, vet, zeepresten of haren. Als ontstoppingsbedrijf in Moergestel hebben wij diverse manieren om verstoppingen te verhelpen. Welke techniek we gebruiken, hangt af van de plaats en de oorzaak van de verstopping. Mocht het bijvoorbeeld gaan om een verstopping die verholpen dient te worden binnen in uw huis, dan gaan we voor een mechanische reiniging. Hierbij gebruiken we een speciale kleine ontstoppingsmachine. Gaat het om een verstopping die zich buitenshuis voordoet, dan kiezen we voor een hogedrukreiniging.

Ontstoppingsbedrijf Moergestel binnen in huis

Overige diensten ontstoppingsbedrijf Moergestel

Door het uitvoeren van preventief en regelmatig onderhoud, kunnen veel verstoppingen voorkomen worden. Als ontstoppingsbedrijf in Moergestel bieden wij om deze reden ook onderhoudscontracten aan. Een verstopping kan namelijk in het begin ongemerkt ontstaan, maar hoe langer de verstopping duurt, hoe erger de problemen kunnen worden. Door tijdig in te grijpen of preventief het riool te onderhouden, kunnen veel schade en problemen voorkomen worden. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract inspecteren en reinigen wij jaarlijks uw riool. Op deze manier zijn we in staat in een vroeg stadium problemen te constateren en verhelpen. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw riool en afvoerleidingen optimaal blijven functioneren. Hierdoor verlengen we de levensduur van uw riool en kan deze dus langer mee. Als laatste bent u bij een onderhoudscontract ook voorzien van 24-uursspoedservice. Als ontstoppingsbedrijf in Moergestel staan wij dan altijd voor u klaar.

Ontstoppingsbedrijf Moergestel Buitenshuis

Contact ontstoppingsbedrijf Moergestel

Heeft u een ontstoppingsbedrijf in Moergestel nodig? Neem dan contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals periodieke onderhoud of een rioolinspectie? Plan dan gerust een afspraak in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden