Uw rioolontstopping snel opgelost

Ervaart u problemen met uw riool en heeft u behoefte aan een rioolontstopping in Oisterwijk? Dan bent u bij Van Dijk Rioleringswerken aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van rioleringen en afvoersystemen zijn wij de partij om u hierbij verder te helpen. Een verstopping in het riool kan namelijk diverse oorzaken hebben. Vaak komt het doordat er materialen in het riool of de afvoer zitten die er niet thuishoren. Soms gaat het zelfs om een breuk of een verzakking van het riool. Bij Van Dijk Rioleringswerken helpen wij u graag bij de rioolontstopping in Oisterwijk.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Verkeerde materialen

De grootste oorzaak van het feit dat er rioolverstoppingen in Oisterwijk ontstaan, is het gebruik van verkeerde materialen. Doordat men regelmatig materialen in het riool of de afvoer gooit die er niet thuishoren, ontstaan verstoppingen. Bij een verstopping in de afvoer kunt u hierbij denken aan dingen als zeepresten, vet, etensresten, haren of lichaamsvet. In het geval van een verstopping in het riool gaat het vaak om het gebruik van te dik of verkeerd toiletpapier of vochtige doekjes. Deze spoelen dan niet goed door, waardoor ze blijven steken in het riool. Bij Van Dijk Rioleringswerken hebben we verschillende manieren om een rioolontstopping in Oisterwijk te realiseren. Gaat het om een verstopping binnenshuis? Dan voeren we een mechanische reiniging uit aan de hand van een speciale ontstoppingsmachine. Zit de verstopping buitenshuis? Dan kiezen we voor een hogedrukreiniging, om hiermee uw rioolverstopping te verhelpen.

Rioolontstopping Oisterwijk binnen in huis

Rioolontstopping Oisterwijk voorkomen

Om verstoppingen in het riool te voorkomen, is het belangrijk om uw riool regelmatig en preventief te onderhouden. Hiermee voorkomt u dat u ooit behoefte heeft aan een rioolontstopping in Oisterwijk. Bij Van Dijk Rioleringswerken bieden we om deze reden onderhoudscontracten aan. Met een onderhoudscontract bent u jaarlijks voorzien van een complete rioolinspectie. Hierbij controleren en reinigen we de afvoerleidingen en uw riool om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren. Hiermee verlengen we de levensduur van uw riool en zorgen we ervoor dat problemen voorkomen worden. Bij Van Dijk Rioleringswerken kunt u dus voor meer terecht dan enkel een rioolontstopping in Oisterwijk.

Rioolontstopping Oisterwijk Buitenshuis

Contact rioolontstopping Moergestel

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat u helpt bij een rioolontstopping in Oisterwijk? Neem dan direct contact met ons op, dan helpen wij u graag verder. Heeft u interesse in een van onze andere diensten, zoals een onderhoudscontact? Plan dan gerust een afspraak met ons in, dan bespreken we graag onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden