Uw rioolontstopping in Tilburg snel opgelost

Op zoek naar een deskundig bedrijf dat u kan helpen bij een rioolontstopping in Tilburg? Dan bent u bij Van Dijk Rioleringswerken aan het juiste adres. Bij Van Dijk Rioleringswerken beschikken we over meer dan 25 jaar ervaring in het ontstoppen van rioleringen. Dit maakt ons hét bedrijf om in te schakelen voor een rioolontstopping in Tilburg. Een verstopping van uw riool of uw afvoer kan verschillende oorzaken hebben. Het is dus belangrijk om deze oorzaak te achterhalen om vervolgens de beste oplossing toe te kunnen passen. Hier helpen wij u als specialist in rioolontstoppingen in Tilburg graag bij.

VCA gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Oorzaak van verstoppingen

Een verstopping in het riool ontstaat niet uit het niets en kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak waardoor er rioolontstoppingen in Tilburg gedaan moeten worden, is doordat er verkeerd materiaal in de afvoer of het riool terechtkomt. In het geval van de afvoer gaat het hierbij om materialen als vet, zeepresten, lichaamsvet, haren of etensresten. Bij verstoppingen in het riool gaat het vaak om het gebruik van verkeerd toiletpapier of het doorspoelen van te dikke vochtige toiletdoekjes. Deze blijven dan steken in het riool, waardoor het doorspoelen niet meer soepel verloopt. De oplossingen voor een rioolontstopping in Tilburg zijn afhankelijk van de plaats waar de verstopping zich voordoet. Gaat het om een verstopping buitenshuis? Dan maken we gebruik van een hoge waterdrukreiniging. Gaat het echter om een verstopping in het huis? Dan zullen we gebruik maken van een mechanische reiniging aan de hand van een kleine ontstoppingsmachine. Voor alle soorten rioolontstoppingen in Tilburg kunt u dus bij ons terecht.

Rioolontstopping Tilburg buitenhuis

Meer dan rioolontstopping Tilburg

Bij Van Dijk Rioleringswerken doen we meer dan alleen rioolontstoppingen in Tilburg. Zo zijn wij ook experts in het voorkomen van verstoppingen. Door preventief en regelmatig onderhoud zijn we namelijk in staat om het aantal rioolverstoppingen tot een minimum te houden. Om deze reden bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Hierbij controleren en reinigen we de afvoerleidingen en zorgen we ervoor dat uw riool en afvoer optimaal functioneren. Daarnaast bent u bij een onderhoudscontract ook voorzien van 24-uursspoedservice in het geval van problemen. Voor onderhoud, inspecties en rioolontstoppingen in Tilburg bent u bij Van Dijk Rioleringswerken dus goed.

Rioolontstopping Tilburg binnen in huis

Contact rioolontstopping Tilburg

Behoefte aan een bedrijf dat u helpt bij een rioolontstopping in Tilburg? Neem dan direct contact op met Van Dijk Rioleringswerken, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Interesse in een van onze andere diensten, zoals inspecties of onderhoud? Plan dan eens een afspraak in, dan bespreken we graag alle mogelijkheden.

Rioleringswerken

Onder rioleringsproblemen worden veel werkzaamheden verstaan. Denk hierbij aan het vervangen van een riool of het riool ontstoppen.

Bekijk dienst

Rioolinspectie

Als er iets niet goed zit in uw riool, wilt u weten waar het probleem zit, zodat dit verholpen kan worden. Lees meer over de verschillende mogelijkheden.

Bekijk dienst

Onderhoud

Om te voorkomen dat er rioleringsproblemen ontstaan, is het belangrijk dat uw riool regelmatig gecontroleerd wordt op onder andere schade en verstoppingen.

Bekijk dienst

VCA Gecertificeerd

25 jaar vakmanschap

Bij spoed 24-uurs service

Riolering verstopping?

Meld direct uw probleem

    * verplichte velden